welcome
     
     @ weitingwillalwayssmile.blogspot.com
     Disclaimer.
     1) Welcome to my blogspot.com
     2) No copying
     3) No spamming
     4) No removing of credits
     Hate me?
     
Click on the icons to navigate 
     Feel free to 
leave anytime you want.
 
     
     
     12:59 AM, Saturday, December 20, 2008
     Quiz!!!!
     Q1 : The person who tagged you was?
Answer: Jing (:
Q2 : Your relationship with her?
Answer: Bestie,Sister,Dear
Q3 : Your 5 impression of her?
Answer: Smart, Easily get along with, Funny,Sweet (she is my dear), Cute
Q4 : The most memorable thing she has done for you?
Answer: Take ordered cake from the shop and run back to sch in the rain and sing me bday song and she was drench!!! Awww~~ so sweet of her!!!
Q5 : If she becomes your lover , you would .....
Answer: Treasure her and Love her (of cos)
Q6 : If she becomes your lover , she needs to improve on?
Answer: Dont throw her temper at me =X
Q7 : If she becomes your enemy , you would .....
Answer: I cant believe she will be my enemy!!! cos we are VERY GOOD FRIEND!!!
Q8 : If she becomes your enemy , she needs to improve on?
Answer: Dont want she to improve on anything!!!
Q9 : If she becomes your enemy , the reason would be?
Answer: Maybe, i did something wrong to her or she did something wrong to me! (But don think this day will come)
Q10 : The most desired thing you want for her to be?
Answer: Always be my very good friend forever ! xD
Q11 : Your overall impression of her?
Answer: One of my close friend and we have the same idea of dealing things :)
Q12 : How do you think others would think of you?
Answer: Different People Different Perceptation (DPDP) haha...
Q13 : The character(s) you love about yourself?
Answer: Friendly? Cheerful?Happy-go-lucky?
Q14 : The character(s) you hate about yourself?
Answer: This question shall let you guys to figure out yourself ba >.<
Q15 : The most ideal person you wanna be?
Ans: Myself, of cos!!! hahahaha
Q16 : For people that care & love you , what would you wanna say to them?
Answer: Live your life up to the fullest without giving up easily!Always carry a cheerful and open heart if possible!!! Life still need to goes on no matter what!!! JIAYOU KAMPATEH!!! LOVE UR LIFE= LOVE URSELF :D
Q17 : Pass this quiz on to 7 people that you wish to know how they feel about you ...
Answer:
(1) Sophia
(2) Jing
(3) Yanting
(4) Huiyi
(5) Kaiyue
(6) Yiting
(7) Kalai
     
     
     Profile
     Only I exist here
     
     Wei Ting aka Annabelle
     Virgo
     Love Honeydew (Fruit,sweet or drink
     Happy-go-Lucky Girl xD
    Thanks to 
candygirl for the codes.
     
Wishes
     Upon A Star
     ♥ All her friends
     ♥ Her Beloved Waipo Eternity
     ♥ Her family members even more
     X Good GPA Points
     X To find the job I like (:
     X More Money :D